EETHUIS BORA BORA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 335 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Eethuis Bora Bora. Meer weten? Ontdek meer

12 apr 2024 om 0:15 Enige smaak aan de spare ribs kwam van de saus …. Tevens kon de bestuurder m’n deur niet vinden dus leek het hem een goed idee om de claxon maar herhaaldelijk in te rammen. Voor mij de laatste keer dat ik hier besteld heb ..
27 mrt 2024 om 20:28 Sneller dan verwacht. Goed van smaak en temperatuur. Is wel eens minder geweest
23 mrt 2024 om 19:00 Het eten kwam koud aan dat was wel jammer moesten het zelf weer op warmen verder was het lekker
18 mrt 2024 om 10:01 Eten was goed maar bezorging duurde veel te lang. Zondags duurt het wat langer maar 1,5 uur , zonder bericht , is toch wel erg lang
16 mrt 2024 om 22:26 Nog net warm te noemen bij aankomst . We hadden er meer van verwacht maar dat komt denk ik door andere positieve ervaringen met dit bedrijf/ verkeerde keuzes voor gerechten .
15 mrt 2024 om 23:45 Altijd goed beste in wolvega
1 mrt 2024 om 22:07 Da app gaf al 20 minuten aan dat het elk moment bezorgd zou worden... Maar toen duurde het nog ruim 20 minuten. Erg lang, zelfs voor een vrijdagavond. Wel erg lekker, al was het niet zo heel warm meer.
25 feb 2024 om 22:08 Lekker eten, we hadden gehaald dus bezorgtijd nvt
22 feb 2024 om 20:22 Lekker eten, en niet te vet. Ze zijn meestal redelijk op tijd.
17 feb 2024 om 20:13 Schotel besteld aardappels koud niet te eten blehhh
7 feb 2024 om 20:26 Altijd lekker, levertijd verschilt van kort naar soms iets langer. Vandaag de burrito wrap geprobeerd en die was super lekker. Aanrader!!
4 feb 2024 om 21:28 Het eten was goed alleen jammer dat ik mayonaise in plaats van knoflooksaus kreeg zoals ik had besteld